Excursie de Iarna – Spiridusii Mosului

Ca in fiecare an, Mos Craciun nu lipseste din peisajul de poveste al iernii … Incarcat cu veselie, ganduri bune, energie si multe jucarii, simpaticul batranel va asteapta cu bratele deschise pentru a va darui cele mai frumoase amintiri. In decembrie, aducem tinutul de poveste al Mosului in Complexul Dumbrava Minunata si transformam Bucovina in „Laponia Romaniei”!

In pragul sarbatorilor de iarna va invitam sa petreceti o zi memorabila si sa pasiti alaturi de spiridusi in Atelierul lui Mos Craciun!

In cadrul Atelierului de Creatie vom avea parte de multe surprize; invatam sa confectionam diverse decoratiuni pe care le vom darui celor dragi, vom impodobi bradul sub atenta supraveghere a Mosului, cantam colinde si ne veselim. La finalul zilei magice, ii furam o imbratisare Mosului si ii promitem ca vom fi cuminti si anul viitor.

Complexul turistic Dumbrava Minunata are o pozitie fantastica la imbinarea orasului Campulung-Moldovenesc cu padurea ce brodeaza poalele Muntilor Raraul. Asezat idilic pe marginea raului Moldova, pe taramurile pitoresti ale Bucovinei, complexul ofera cadrul perfect pentru o escapada in natura in preajma sarbatorilor de iarna.

Optional. Pentru ca faptele bune nu ar trebui facute doar in preajma sarbatorilor, insa cu atat mai mult in aceasta perioada niciun copil nu ar trebui sa fie trist, derulam in continuare, la fel ca in fiecare an, proiectul Aventura de Craciun. Urmarim strangerea de hainute, rechizite, incaltaminte, jucarii, carti, alimente neperisabile etc., pe care le vom dona familiilor nevoiase. Orice contributie oricat de mica ar fi, aduce pe fata unui copil nevoias un zambet urias!

*Adultii (parinti/bunici) care participa la excursie vor achita un supliment de 30 lei pentru masa.

TARIFUL INCLUDE:

  • Transportul cu autocare/microbuze clasificate;
  • 1 noapte de cazare conform programului ales in camere de 3, 4 sau 5 locuri;
  • Masa de pranz sau Demipensiune: mic dejun + cina, conform programului ales cu ciorbita + felul doi + desert.
  • Programul de excursie si atelierele mentionate.

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Taxele de intrare la obiectivele turistice.
  • Taxele de poduri, bacuri, parcari.

Excursia se desfasoara in cadrul Complexului Dumbrava Minunata in perioada 04 – 20 decembrie!

Puteti consulta aici oferta de Activitati Optionale din cadrul Parcului de Aventura, Complex Dumbrava Minunata.