Ateliere tematice

Descoperim impreuna cele mai interesante Ateliere Tematice intr-o escapada de 2 sau 3 zile la Complex Dumbrava Minunata din Campulung-Moldovenesc.

In cadrul acestor ateliere vom invata o multime de lucruri noi dar intr-un mod distractic, ne incarcam cu energie buna si ne dezvoltam imaginatia si creativitatea in cele 6 ateliere propuse, dupa cum urmeaza:

 1. Atelier Soldatii Verzi – va propunem urmatorul program in cadrul acestui atelier plin de inspiratie:

Ziua 1: Ne pregatim pentru „Traseul Militar” ceea ce presupune ca ne asteapta o multime de obstacole si provocari pe parcursul zilei. Trecem printre jaloane, aruncam cu grenada, invatam mersul taras pe sub plase, tragem cu pusca si cu arcul … Vom avea parte in continuare de distractie la „Aventura Aeriana” unde dam doua ture pe tiroliana. Incheiem ziua cu „Petrecerea la Cazarma”, o serata militara de dans.

Ziua 2: Dis de dimineata pornim drepti pentru ca suntem „Soldati in Misiune”, iar fiecare pluton va primi o misiune de recuperare a unor obiecte furate de inamici. Vom respecta un perimetru anume.

 • Atelier Aventura Party – va propunem urmatorul program in cadrul acestui atelier plin de inspiratie:

Ziua 1: Ne pregatim pentru „Aventura” cu doua ture pe tiroliana. Continuam cu „Vanatorul”, activitate ce presupune ca vom trage cate 5 sageti la tir cu arcul. Seara o incheiem cu un „Bal Mascat”, costumatia fiind obligatorie, si vom organiza „Parada Costumelor” si un „Concurs de Dans”.

Ziua 2: Dis de dimineata pornim plini de entuziasm in „Cautarea de Comori”. Ne vom orienta dupa harta si vom purcede intr-o vanatoare antrenanta de tezaure ascunse in cele mai neobisnuite locuri.

 • Atelier Echipa de Interventie  – va propunem urmatorul program in cadrul acestui atelier plin de inspiratie:

Incepem proba teoretica cu o fisa de lucru „Eu stiu ce sa fac … ”. Invatam sa ne pregatim „Rucsacul de Urgenta”. Continuam cu prezentare a unui „Ghid de Interventie si de Prim Ajutor”. La final vom pune in practica tot ce am invatat in activitatea „Micul Salvator”. Oferim BONUS 1 tura pe tiroliana + 5 minute in trambulina!

 • Atelier Natura – a doua casa va propunem urmatorul program in cadrul acestui atelier plin de inspiratie:

Incepem proba teoretica cu o fisa de lucru „Iubesc Natura – stiu sa o protejez… ”. Invatam sa ne pregatim „Rucsacul Drumetului”. Continuam cu un interesant Atelier de Orientare in Natura. Oferim BONUS 1 tura pe tiroliana + 5 minute in trambulina!

 • Atelier Patrula Scolara va propunem urmatorul program in cadrul acestui atelier plin de inspiratie:

Incepem proba teoretica cu o fisa de lucru „Sunt responsabil pe strada?” Continuam cu o prezentare unde vom invata despre „ABC-ul Circulatiei”. La final vom pune in practica tot ce am invatat in activitatea „Permis de Pieton”. Oferim BONUS 1 tura pe tiroliana + 5 minute in trambulina!

 • Atelier Aventura va propunem urmatorul program in cadrul acestui atelier plin de inspiratie:

Va propunem numeroase activitati in cadrul Parcului de Aventura – oferind un cupon valoric de 30 lei pentru a putea fi utilizat la:

*Tarifele sunt valabile pentru plecarile din: Suceava, Iasi, Botosani, Bacau, Piatra Neamt, Targu Neamt, Falticeni, Bistrita.

**Pentru excursiile organizate din Cluj si Targu Mures se achita un supliment de 60 lei (autocar 50/60 locuri), respectiv 80 lei (autocar 35/40 locuri).

***Adultii (parinti/bunici) care participa la excursie vor achita un supliment de 100 lei pentru cazare.

TARIFUL INCLUDE:

 • Transportul cu autocare/microbuze clasificate;
 • 1 sau 2 nopti de cazare conform programului ales in camere de 3, 4 sau 5 locuri;
 • Demipensiune: mic dejun + cina
 • Program excursie: pachet activitati atelier! Doar un atelier la alegere din cele enumerate.
 • Pentru pachetul de 3 zile, in ultima zi se poate opta pentru una dintre excursii: 1.Vizita la Manastirea Moldovita – Manastirea Sucevita – Atelierul de ceramica neagra din Marginea – Madastirea Putna. Sau 2. Vizita Lacul Iezer – drumetie Rarau.

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Taxele de intrare la obiectivele turistice.
 • Taxele de poduri, bacuri, parcari.