Parcul Tematic Dumbrava Minunata

Suntem incantati sa va anuntam ca ne pregatim pentru lansarea oficială a celui mai nou produs turistic Dumbrava Minunata: un parc tematic ce va ocupa 2 ha si va cuprinde o multime de atractii fascinante! Este un loc special gandit pentru copiii si elevii care vor sa se distreze, dar si sa invete o mulțime de lucruri noi intr-un mod captivant si interactiv, in mijlocul naturii din Bucovina magica.

Cu această noua atractie, Complexul Dumbrava Minunata va deveni destinatia perfecta pentru intreaga familie, unde vor patrunde intr-o lume inspirata din povesti.

Probabil va intrebati ce este special la aceasta atractie pe care o pregatim de aproape un an, nu-i asa? Bineinteles ca nu va vom dezvalui prea multe acum, dar va putem spune ca este UNICA in ROMANIA si a fost gandita in detaliu, din pasiune pentru traditiile romanesti si pentru a bucura toti copiii de pretutindeni, dar si copilul din sufletul unui adult!

Pentru a afla mai multe detalii si pentru a fi la curent cu toate noutatile, nu uitati sa va abonati la pagina noastra de Facebook si sa activati notificarile. Vom incepe sa dezvaluim indicii si detalii pe parcursul urmatoarelor saptamani. Si asta nu este tot! Pregatiti-va pentru numeroase surprize si oferte speciale care va vor face asteptarea si mai palpitanta!

In curand vom reveni cu detalii! 🙂