Despre noi

PARCUL TEMATIC DUMBRAVA MINUNATĂ

Primul Parc Tematic inspirat din basme și povești românești. Ocupă o suprafață de aproximativ 2 ha și este și este împărțit în trei secțiuni, fiecare cu numeroase atracții pentru toate gusturile:

Zona 1: Deschide Cartea Basmelor Românești!

Cuprinde zeci de personaje desprinse din basmele și poveștile românești realizate în mărime naturală, unele dintre ele depășind chiar și 2 metri înălțime, toate răsfirate într-un impresionant spațiu verde.
Vizitatorii vor putea asculta poveștile scanând codurile QR disponibile pe panouri în fața fiecărui personaj. De asemenea, vor fi organizate jocuri interactive precum Vânătoarea de Comori, ce le stimulează imaginația și creativitatea; vor căuta indicii și vor răspunde la întrebări strict legate de basmele ascultate.

Zona 2: Lumea Distracției.

Am amenajat un spațiu dedicat aventurii și distracției. Vizitatorii pot descoperi această zonă cu Mini-Mocănița, un trenuleț care traversează peșteri și trece pe lângă o mică cascadă, oprind în zona activităților recreative. Această zonă este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani se vor putea aventura în bile pe apă, vor putea sări în trambuline și tobogane gonflabile. Pentru cei aventuroși, am amenajat o secțiune specială unde își pot exersa abilitățile de tras cu arcul sau cu pușca, atent supravegheați de animatori. De altfel, au ocazia de a descoperi opțional și Parcul de Aventură cu trasee suspendate între copaci și tiroliană, din cadrul Complexului Dumbrava Minunată. Pentru cei mai mici dintre vizitatorii parcului, cu vârste de până la 6 ani, am amenajat un loc de joacă dedicat, plin de culoare și veselie. Aici vor găsi leagăne, trambuline, tobogane și căsuțe.

Zona 3: Tărâmul Relaxării.

În această zonă, vizitatorii se pot relaxa la terasa desprinsă din povești, unde se servesc preparate locale și deserturi
delicioase. De altfel, pot opta și pentru o plimbare cu hidrobicicleta sau caiacul pe iaz. 

Cu această nouă atracție, Complexul Dumbrava Minunată a devenit destinația perfectă pentru întreaga familie, unde vor pătrunde într-o lume inspirată din povești.

Parcul Tematic Dumbrava Minunată poate fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 18:00, ultimul acces se face la ora 17:00! 

Tarifele de acces și cele pentru activitățile opționale desfășurate în cadrul parcului pot fi consultate în secțiunea TARIFE a Parcului Tematic.