Aventura Medievala

Cinstiti oaspeti,

Avem onoarea de a va invita in Regatul Verzisorilor, timp de doua zile pentru amintiri de neuitat!

Va propunem o incursiune in timpurile de mult apuse, pline de onoare, destoinicie si curaj, mai exact pe vremea Cavalerilor si a Domnitelor din Evul Mediu Mijlociu. La intrarea in cetate, vornicul si strajerul va intampina cu bucurie si va deschid portile, indrumandu-va spre Atelierele tematice Medievale.

Ne asteapta clipe magice pe care le vom petrece dupa cum urmeaza:

Ziua 1: Facem cunostinta cu domnitele si cavalerii (animatorii), care ne vor conduce catre atelierele pregatite special. Inchidem ochii pentru 5 secunde si ne trezim in perioada Evului Mediu Mijlociu in incinta Atelierului de Podoabe Medievale. Aici invatam povestea podoabelor, semnificatia lor, importanta nuantelor, dar si sa faurim cele mai somptuoase bijuterii – se realizeaza un singur obiect de persoana care poate fi luat acasa.

Povestile sunt stufoase si interesante, astfel ca pornim repede spre Atelierul de Lupte, unde vom afla o multime de lucruri interesante despre armele regale, invatam pasii garzii regale si vom inventa un strigat de lupta.  Ziua plina de adrenalina si informatii noi o vom incheia cu o cina delicioasa si cu o Petrecere de Seara care se lasa cu multa distractie. Pentru cei interesati, cavalerii si domnitele din regat fac o demonstratie de dans medieval.

Ziua 2: Servim micul dejun si pornim plini de energie spre Atelierul Jocuri Medievale, loc menit sa puna in evidenta creativitatea, atentia si cooperarea participantilor.

*Tarifele sunt valabile pentru plecarile din: Suceava, Iasi, Botosani, Bacau, Piatra Neamt, Targu Neamt, Falticeni, Bistrita.

**Pentru excursiile organizate din Cluj si Targu Mures se achita un supliment de 60 lei (autocar 50/60 locuri), respectiv 80 lei (autocar 35/40 locuri).

***Adultii (parinti/bunici) care participa la excursie vor achita un supliment de 100 lei pentru cazare!

TARIFUL INCLUDE:

  • Transportul cu autocare/microbuze clasificate;
  • 1 noapte cazare conform programului;
  • Demipensiune – mic dejun + cina;
  • Activitatile mentionate in program.

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Taxele de intrare la obiectivele turistice.
  • Taxele de poduri, bacuri, parcari.