1 zi – Parcul de Aventura!

Va invitam sa va luati portia de distractie si adrenalina in Parcul de Aventura din Complex Dumbrava Minunata, aflat in localitatea Campulung-Moldovenesc!

Exploram, descoperim si ne aventuram pe trasee provocatoare, parasind confortul casei noastre, unde ne vom testa abilitatile fizice, energia si echilibrul. Vom traversa podurile suspendate si ne vom imagina cum plutim printre ramurile copacilor, parcurgand trasee intortocheate … Pe parcursul zilei vom avea ocazia sa testam diverse activitati care mai de care mai interesante precum tiroliana, sarituri in trambulina, tir cu pusca sau cu arcul, bile gonflabile pe apa, plimbari cu bicicleta sau vom putea lua lectii de orientare si de supravietuire in salbaticie.

Toate aceste activitati reprezinta ocazii perfecte pentru a ne conecta cu natura si a ne bucura in liniste de frumusetea ei. O zi petrecuta in Parcul de Aventura ne umble bagajul cu amintiri minunate si cu siguranta vom dori sa revenim aici pentru noi aventuri si provocari.

*Tarifele sunt valabile pentru plecarile din: Suceava, Iasi, Botosani, Bacau, Piatra Neamt, Targu Neamt, Falticeni, Bistrita.

**Pentru excursiile organizate din Cluj si Targu Mures se achita un supliment de 60 lei (autocar 50/60 locuri), respectiv 80 lei (autocar 35/40 locuri).

***Adultii (parinti/bunici) care participa la excursie vor achita un supliment de 30 lei pentru masa de pranz!

TARIFUL INCLUDE:

  • Transportul cu autocare/microbuze clasificate;
  • Masa de pranz ce include: ciorba/supa + felul 2 + desert;
  • Activitati in Parcul de Aventura in valoare de 30 lei.

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Taxele de intrare la obiectivele turistice.
  • Taxele de poduri, bacuri, parcari.

Nota: Rezervarea pentru mai multe activitati care depasesc valoarea pachetului din program se va face cu cel putin 7 zile inainte de data excursiei rezervate, si este valabila doar in urma confirmarii in scris a organizatorilor! Activitatile din Parcul de Aventura sunt disponibile in functie de conditiile meteorologice.